Žít zdravěji znamená žít lépe.

DARUJTE (nejen) SVÝM BLÍZKÝM NA VÁNOCE ZDRAVÍ

VÁNOČNÍ BALÍČKY VIANUTRA


Vánoce jsou za rohem a stále si lámete hlavu s dárky pro své blízké? Nejste ve všem tom spěchu schopni vymyslet smysluplný dárek, který by neskončil na zaprášené polici v komoře, nebo už nestíháte nakupovat vůbec? Letos se nemusíte bát. I pro ty největší opozdilce je tu totiž Vianutra, která výše zmíněné problémy pomůže vyřešit. Nemusíte tak pro své blízké kupovat dárky na poslední otevřené benzinové pumpě, ale raději jim věnovat něco užitečného pro jejich zdraví. A pokud nevíte, které produkty vybrat, nechte se inspirovat našimi vánočními balíčky.


Darujte IMUNITU s produkty IMMUNE CARE, PROBIOTICS PREBIOTICS ENZYMES a LIVER CARE

„Všechny nemoci začínají ve střevě”, řekl Hippokrates. A musíme mu dát za pravdu, jelikož střevo svou plochou představuje největší imunitní orgán v těle. Veškerá potrava, kterou přijmeme, je zpracovávaná ve střevech a vstřebávána dále do těla. S potravou však do těla můžeme dostat i nebezpečné patogeny, se kterými si oslabený organismus nemusí umět poradit a dojde tak k rozvoji onemocnění. Střevo je jedinečné zastoupením své mikroflóry, tedy zdravými bakteriemi, které jednak napomáhají trávení, částečné tvorbě některých vitaminů, ale hlavně pomáhají bojovat se škodlivými mikroorganismy. Pokud totiž máme dostatek těch prospěšných bakterií, pro ty škodlivé už není místo. Dnešní doba plná toxinů (strava, léky, alkohol, stres a mnohé další) ale tento prospěšný mikrobiom ničí a je na nás si jej doplnit. To dokáže zajistit produkt PROBIOTICS PREBIOTICS ENZYMES , který obsahuje 50 miliard CFU (kolonií tvořících jednotek) prospěšných bakterií v jedné kapsli, je navíc obohacen vlákninou inulinem, která bakteriím pomůže dostat se do střeva, vyživí je a navíc působí blahodárně na naše sliznice. Poslední složkou tohoto přípravku je směs enzymů, které tělu pomohou lépe zpracovat potravu a využít tak veškeré živiny.

Jakmile střevo živiny zpracuje, vstřebávají se do krve. Konkrétně do jedné velké žíly, zvané vrátnicová. Její jediná cesta vede do jater, která jsou tak po střevě druhým nejdůležitějším místem zpracování potravy. Játra jsou velice citlivá na jakékoliv toxiny, které navíc dokáží uskladňovat. To je pak může až nevratně poškodit. A vzhledem k tomu, že se jedná o orgán, který má snad nejvíce funkcí v celém těle, je toto poškození fatální. Kromě metabolismu živin, tvorby energie či uskladňování vitaminů dokáží tvořit důležité proteiny imunitního systému. Je tedy více než na místě o svá játra pečovat a podpořit jejich regeneraci, což dokáže známá kombinace ostropestřece mariánského a pampelišky lékařské. Tyto dvě léčivky, doplněné o antioxidant astaxantin z řasy Haematococcus pluvialis obsahuje produkt LIVER CARE.

Tento balíček dále obsahuje poslední produktovou novinku, a to inovovaný IMMUNE CARE. Jeho složení založené na synergii vitaminů C, D a E s minerály selenem a zinkem nakopne imunitu a pomůže se organismu ubránit před (nejen) zimními nemocemi. Jeho jedinečnou složkou je mimo jiné extrakt z houby reishi, který je bohatý na betaglukany – polysacharidy zastávající jednu z nejdůležitějších rolí v podpoře imunity. Dále je zde výtažek ze zázvoru a rakytníku, které podpoří trávení a dodají potřebné zbylé vitaminy.


Darujte VITALITU s produkty FOR MAN, FOR WOMAN a HAPPY KIDS

Pokud chcete potěšit celou rodinu, můžete využít balíček na podporu vitality. Ten obsahuje produkt FOR MEN pro muže, FOR WOMAN pro ženy a HAPPY KIDS pro děti. V produktech je zastoupené celé spektrum vitaminů a minerálů, díky kterým je nejen posílena imunita, ale fungují v těle i všechny chemické reakce. Kromě toho jsou For Men a For Woman doplněny o posilující směs aminokyselin, všechny tři produkty potom obsahují kolagen pro správnou funkci pohybového aparátu (kosti, svaly, klouby), kůže a zubů. V neposlední řadě jsou to výtažky z různé zeleniny, ovoce a dalších rostlin s biologicky účinnými látkami, díky kterým je působení zaměřeno na všechny funkce organismu a zaručí tak celkovou vitalitu jedince.


Darujte ENERGII s produkty ENERGY BOOST, FLEX CARE a MORINGA RHODIOLA ASHWAGANDHA

Posledním balíčkem vánoční nabídky dopřejete jedinečnou kombinaci nakopnutí energie se současnou redukcí stresu a zrelaxování organismu. ENERGY BOOST díky extraktu zelených čajových lístků a zelených kávových zrn sníží pocit únavy, vitaminový a minerálový mix pak zajistí tvorbu energie pro buňky. MORINGA RHODIOLA ASHWAGANDHA svými antioxidanty pomůže redukovat škodlivé následky stresu, chrání naše buněčné membrány a dokonce působí proti rakovině. Speciálně Ashwaghanda pak podpoří správný spánek a celkové zrelaxování organismu. A proto, aby energie vytvořena Energy Boostem nepřišla vniveč, pomůže vám FLEX CARE s ochranou vašeho pohybového systému. Dávka vitaminu C zajistí tvorbu kolagenu, který je v produktu navíc také obsažen. Ten je důležitý pro kloubní chrupavky. Protizánětlivě na klouby pak působí MSM, glukosamin a chondroitin, které navíc dokážou působit preventivně proti poškození kloubní chrupavky. A zapomenout nemůžeme ani na vitamin D, který je nezbytný pro vstřebávání vápníku a správnou stavbu našich kostí.


Věříme, že po přečtení tohoto přehledu o jednotlivých výrobcích nyní budete vědět, komu jaký balíček věnovat a dopřát tak své blízké osobě o špetku více zdraví. Pokud ale stále váháte, prolistujte si náš blog a zjistěte si o jednotlivých produktech podrobnější informace. V každém případě zjistíte, že produkty jsou zcela přírodní a zdravé. Protože VIANUTRA, tedy cesta výživy, se řídí heslem “Žít zdravě znamená žít lépe”.