Žít zdravěji znamená žít lépe.

PŘEDVÁNOČNÍ OBDOBÍ BEZ STRESU A S DOSTATKEM ENERGIE?

SNOUBENÍ ENERGY BOOST S MORINGOU RHODIOLOU A ASHWAGHANDOU TO UMÍ ZAJISTIT!


Zase jsou tu po roce, svátky klidu, Vánoce… Rodina by měla být pohromadě a všichni by měli po celém roce zaslouženě odpočívat. Ne vždy se nám to ale podaří, protože předcházející adventní období je pro většinu z nás uspěchané a stresující. Snažíme se uklidit celý byt, jako kdyby celý rok neviděl prachovku, napéct hromadu cukroví a přemýšlet u toho, kolik zase přes svátky přibereme, nebo nakoupit hromadu dárků a cítit se na pochybách, jestli je to vlastně dost a jestli se dotyčným zavděčíme. Často společně s pracovním životem pak pociťujeme nedostatek energie a celkové vyčerpání organismu.

Pokud se v tomto předvánočním období nechcete úplně vyčerpat a těšíte se na Vánoce užité v klidu, měli byste se o sebe postarat, a to jak po fyzické, tak po psychické stránce. Dopřejte si proto nabuzení energií doprovázené zklidněním organismu a minimalizací stresu. To vám zajistí kombinace produktů ENERGY BOOST a MORINGA RHODIOLA ASHWAGHANDA. A jak to dokáže?


  1. Dodá vám kofein z lístků zeleného čaje a zelených kávových zrn. Účinek kofeinu navíc posílí korejský ženšen. Tímto snížíte pocit únavy, protože kofein v těle blokuje látku zodpovědnou za ospalost.
  2. Zmetabolizováním kyseliny jablečné získá tělo přímý zdroj energie pro celý organismus, svalům pak pomohou získat energii aminokyseliny L-glutamin a L-taurin.
  3. Pomůže zmobilizovat tukové zásoby díky L-karnitinu a přeměnit je na energii pomocí koenzymu Q10.
  4. Spoluprací vitaminů (B3, B5, B6, B12, C a E) a minerálů (hořčík a draslík) zajistí správné fungování enzymů pro všechny výše zmíněné procesy.
  5. Pomůže adaptovat se na stres díky Ashwaghadně, korejskému ženšenu a Rhodiole. Tím navodí relaxaci organismu a zvýší chuť do práce.
  6. Negativní vliv stresu na naše buňky pak zminimalizují antioxidanty Moringa nebo Ginkgo biloba.

Kombinace těchto dvou produktů se dokonale doplňuje a zajistí vám zvládnutí předvánočního stresu, dodá vám energii do práce, dopřeje klidný spánek a pomůže vám zrelaxovat se. Vánoce se tak znovu stanou svátky klidu, což ocení celá vaše rodina. Jednotlivé obsažené látky v produktech navíc působí na organismus dalšími blahodárnými účinky a podpoří tak vaše zdraví.